Bemutatkozunk

Küldetésünk

Hogy valakinek gyermeke szülessen, a világ legtermészetesebb dolgának kellene lennie, azonban sajnos ez nem mindig van így. Előfordul, amikor babára vágysz, és családot szeretnél alapítani, és lelkileg is készen állsz rá, rá kell jönnöd, hogy nem minden úgy történik, ahogy azt eltervezted.
A meddőség kezelésében sok szakember működik közre, mivel nagyon gyakran az ok összetett. Nem ritka, hogy egy pár elveszik a sok információban, a sok orvos, kivizsgálás, tanács és terápia között. Sajnos így megy az idő, a nő számára pedig a fontos évek. Lelkileg a pár számára ez egyre megterhelőbb folyamat, és baba még mindig nincsen.

Amikor születtem, nem jeleztek nagyot
messiás-mutató különös csillagok,
csak az anyám tudta, hogy királyfi vagyok.

A többiek láttak egy síró porontyot,
de anyám úgy rakta rám a pólyarongyot,
mintha babusgatná a szép napkorongot.

Mécs László

Munkatársak

Szakértő csoportunk célja, hogy minél hamarabb egészséges gyermek szülessen.
Fontos, hogy csak a legfontosabb kivizsgálásokat végezzük el, hogy minél hamarabb felállítsuk a diagnózist, és a párral együtt kiválasszuk a számukra legmegfelelőbb fertilitási kezelést.
Meggyőződésünk, hogy a meddőség kezelésére a tényeken alapuló, gondos, nyugat-európai orvosi hozzáállás szükséges, amellett nagyon fontos a megfelelő táplálkozás, a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód, illetve a relaxációs kezelések, pl. az akupunktúra, amely javítja a sikeres várandósság esélyeit. Holisztikus szemléletű kezelést végzünk: kicsi csapat, minőségi munka, megfelelő gondosság, hatékony kommunikáció.

Dr. Vesztergom Dóra

SZAKMAI ÉLETÚT ÉS HITVALLÁS

Nem tudok nem perfekcionista lenni. Ha valamit csinálok, azt 200 %-kal vagy sehogy.

Ezért is választottam azt, hogy a nőgyógyászaton belül egy szűk területre szakosodom. A meddőség és az endokrinológia a szülészet – nőgyógyászatnak egy nagyon kicsi szegmense, és úgy gondolom, úgy tudok igazán jó lenni, ha csak ezt a kis részt csinálom.

Könnyű a dolgom, hiszen nő vagyok, 36 éves, van már két pici gyermekem, tehát nagyon hasonló korban és „cipőben” járok, mint a legtöbb páciensem, így könnyen megtaláljuk a közös hangot. 

Klinikai szemléletem kialakításában nagy szerepet játszott, hogy az orvosi egyetemet Magyarországon, de a szülészet-nőgyógyászati szakképzésemet Svájcban töltöttem, illetve Franciaországba jártam továbbképzésekre. Ezt követően költöztünk haza Magyarországra. Hiszem, hogy ha minél több helyen tanulok, tapasztalok, annál sokrétűbb lesz a tudásom. Mindemellett férjem is ezen a területen dolgozik, aki nőgyógyászati sebész. Sokszor még a szabadidőnkben is eseteket beszélünk meg, hogy a legmegfelelőbb kezelést válasszuk a pácienseinknek. Együtt vagy külön, de folyamatosan képezzük magunkat, hogy mindig a legjobb, legkorszerűbb ellátást tudjuk biztosítani a betegeinknek, igy évente 2-3 alkalommal járunk külföldön és Magyarországon is képzésekre.

Rettentően boldog vagyok, amikor megélhetem a párral együtt azt a pillanatot, mikor kiderül, hogy babát várnak.

SZAKTERÜLET

 • meddőség
 • lombikkezelés
 • endokrinológia
 • PCO
 • inzulinrezisztencia
 • vérzészavarok
 • hormonterápa
 • menopauza

DIPLOMÁK, KÉPZÉSEK

2019    Endokrinológia és anyagcserebetegségek szakorvosképzés és szakvizsga,  Magyarország

2016    Szülészet- nőgyógyászat szakorvosképzés és szakvizsga (FMH) , Lausanne, Svájc

2015    Asszisztált reprodukciós szakképzés (lombikkezelés és inszemináció) és szakvizsga, Hôpital Cochin, Párizs, Franciaország

2008    Általános orvosi diploma: „Summa cum laude” Semmelweis Egyetem, Budapest

Dr. Novák Zoltán Ph.D

SZAKMAI ÉLETÚT

Elsősorban nőgyógyászati onkológiával és kismedencei sebészettel foglalkozom. Korábban az ország legnagyobb forgalmú centrumában Prof. Ungár László mellett tanultam. Szakképzésemet követően Európa vezető centrumaiban (Leuven, Berlin, London) képeztem magamat tovább. Büszke vagyok rá, hogy a világhírű lille-i professzornál, Eric Leblancnál is jártam, akitől rengeteget tanultam a modern, laparoszkópos nőgyógyászati sebészetről.

4 éven át dolgoztam egy svájci megyei kórház főorvosaként Neuchatelben, Svájcban. Itt sajátíthattam el a legújabb eljárásokat, és ismertem meg a legmodernebb protokollokat. Ezt követően a lille-i és lyoni egyetem közös egyéves hüvelyi sebészeti képzését végeztem el, és kaptam meg elismert diplomájukat, majd a lyoni egyetemen egy egyéves kolposzkópos képzést is elvégeztem,  és vizsgát tettem a francia kolposzkópos társaság minősítő vizsgáján. Átlagosan évente 2-3 nemzetközi továbbképzésre jutok el.

Jelenleg az Oszágos Onkológiai Intézet Nőgyógyászati Osztályának osztályvezető főorvosaként dolgozom.

Ezen az osztályon elsősorban nehéz daganatműtéteket, másodsorban mélyen infiltráló endometriózist operálok. Kifejezetten érdekel a mélyen infiltráló endometriózis ultrahang diagnosztikája, melyből több száz vizsgálatot elvégeztem már. Büszke vagyok arra, hogy nem csak magyar kollégák, de több országból is megkerestek külföldi kollégák, hogy tőlem tanulhassanak (pl. Argentína, Líbia).

Számos külföldi tudományos publikációm jelent meg, három magyar szakkönyvfejezet mellett. Több nemzetközi szakmai folyóirat hivatalos bírálója voltam.

SZAKTERÜLET

 • laparoszkópos kismedencei sebészet
 • mélyen infiltráló endometriózis műtétei
 • nőgyógyászati daganatsebészet
 • nőgyógyászati határterület sebészete (húgyhólyag, bél, ureterek)
 • az endometriózis speciális ultrahang diagnosztikája
 • mélyen infiltráló endometriózis UH vizsgálata

DIPLOMÁK, KÉPZÉSEK

2015    Kolposzkópia és méhnyakkórtan szakképzés és szakvizsga Lyoni Egyetem, Franciaország

2014    Hüvelyi sebészeti szakképzés és szakvizsga Lyoni és Lille-i Egyetem,Franciaország

2013    Nőgyógyászati daganatsebész szakképzés és szakvizsga (Magyarország)

2010    Laparoszkópos szakképzés Centre Oscar Lambret (Lille,Franciaország)

2006    Szülészet- nőgyógyászat szakorvosképzés és szakvizsga (Szeged, Magyarország) 

Demeter Dóra

SZAKMAI ÉLETÚT

A Semmelweis Egyetem Dietetikus szakirányán végeztem. Mindig is érdekelt a konyha világa. Az, hogy finom ételekről, receptekről beszélgetve segíthetem a betegeket céljuk eléréséhez, roppant vonzó volt számomra. Részt vettem már különböző főzőstúdiókon, kortárs oktató programokon, önkéntes szűréseken. Öröm látni a lelkes, elkötelezett pácienseket, akiket hozzásegíthetek nem csak a babavállaláshoz, de az egészségesebb élethez is.

Szakdolgozatomban az étrend és a mentális egészség összefüggéseit tanulmányoztam, amely során számos kutatást ismertem meg, amelyben az étrend minőségi javítása és a pszichés jóllét javulása között kapcsolatot találtak.

SZAKTERÜLET

 • PCOS
 • inzulinrezisztencia
 • az elhízás étrendi terápiája
 • gluténmentes diéta
 • endometriózis és a meddőség dietetikája

DIPLOMÁK, KÉPZÉSEK

SE-ETK Ápolás és betegellátás – Dietetikus szakirány

Homor Éva

SZAKMAI ÉLETÚT

„Az egészséghez vezető út, minden nap egy illóolajos masszázs és egy aromás fürdő.”

(Hippokrates)

Tanulmányaimat és karrieremet filmes szakemberként kezdtem, majd az anyaság és az Egyesült Államokban eltöltött éveim megváltoztatták a szemléletemet. A harmóniára való törekvés és az egészséges életmód iránti vágy vezetett az integratív és komplementer gyógyászat felé. Gyermekvárásomat, szülésemet az aromaterápia, a jóga és alternatív szakemberek kísérték, megtámogatva a hagyományos orvosi protokollt. Ez az időszak inspirált arra, hogy Oklevekes Aromaterapeutának képezzem magam, hogy támogathassam az anyaságra vágyó és már anyai minőségben élő nőket. Ezt követte a Természetgyógyász alap- és kiegészítő képzések.
Fontosnak tartom a személyiségfejlődést, a mozgást, a helyes táplálkozást is ahhoz, hogy a szervezetet negatív stresszt csökkentsük és így egy EGÉSZséges életmódot élhessünk.

SZAKTERÜLET

 • aromaterápiás testmasszázs

DIPLOMÁK, KÉPZÉSEK

2020    MediCenter Egészség Centrum – Okleveles Természetgyógyász- és Fitoteraputa, Egészségügyi szakdolgozó

2019    Radical Self-Compassion program

2019    Panarom Aromaterapeuta Intézet – Okleveles Aromaterapeuta

2013    Zsigmond Király Főiskola – Film- és Vizuális Kommunikáció

2008    Szegedi Tudomány Egyetem Bölcsésztudományi Kar – Média Management

Dr. Hong Nguyen

SZAKMAI ÉLETÚT

„Mens sana in corpore sano – Ép testben ép lélek”

(Iuvenalis)

Tíz évvel ezelőtt nyugati orvoslásból diplomáztam, tanulmányaim során azonban folyamatosan az foglalkoztatott, hogyan tehetünk a betegekért ennél többet. Vietnámban, Kínában, Japánban és Koreában az akupunktúrás kórházi kezelések a nyugati típusú orvoslással párhuzamosan futnak. Hagyományos keleti orvoslásra és korszerű akupunktúrára szakosodtam kezdetben, majd négy évvel ezelőtt kezdtem fonalbeültetéses akupunktúrával is foglalkozni. Ez a módszer a beteg számára jelentős pénz- és időmegtakarítással jár, beültetésük minimális kockázattal jár.

Mivel a keleti orvoslás egy egészként tekint a testre, nem csak kezeli a testet, de az életmódra vonatkozóan is ellátja tanácsokkal a beteget. Hiszem, hogy ez az a több, amit a betegeknek adhatok, és összeköthetem a nyugati orvoslást a keleti hagyományos módszerekkel. Hiszem, hogy a páciens megérdemli, hogy jobb ellátásban részesüljön, jobban megértse a teste és környezete működését, így több tudással és felelősséggel rendelkezzen a saját egészsége felett.

SZAKTERÜLET

 • hagyományos keleti orvoslás és korszerű akupunktúra
 • fonalbeültetéses akupunktúra
 • meddőség kiegészítő kezelése akupunktúrával

DIPLOMÁK, KÉPZÉSEK

2019    Tanúsítvány az Onkológia alapjairól Akupunktúra, IMS / Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, New York, NY 10021, USA

2015-2018 II. szintű fonalbeültetés, Vietnámi Rehabilitációs Intézet, Budapest, Magyarország

2015    Magas szintű akupunktúra képzés  1 éven át, Nemzeti Akupunktúra Kórház, Hanoi, Vietnám

2014    Hagyományos Kínai orvoslás poszt-graduális diploma Hanoi Orvostudományi Egyetem, Vietnám

2013    Erasmus, 3 éves képzés  Fenntartható Regionális Egészségügyi Renszerben

Spanyolország, Magyarország, Litvánia

2009    Általános  orvosi diploma, Hanoi Orvosi Egyetem, Vietnám

Nagy Abonyi Tímea

SZAKMAI ÉLETÚT

2014-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetemen, diplomás ápolóként.

Dolgoztam a Szegedi Idegsebészeti Klinikán diplomás ápolóként, valamint az Aranyklinikán asszisztensként. Hat év szegedi élet után úgy éreztem, Budapesten próbálok szerencsét. Itt volt alkalmam magánklinikán és kórházakban is tapasztalatot szerezni.

A Bátor Tábor Alapítvány vezető nővéreként dolgoztam három évet.  Az egészségügyi csapat vezetését koordináltam, és a gyerekek biztonságos táboroztatásának megteremtéséért feleltem. Munkámban azt szerettem, hogy mindenkit egy cél érdekelt, az, hogy élményeket, erőt, eszközöket nyújtsanak a gyermekeknek és családjuknak az élethez és a gyógyuláshoz. 

Az évek alatt sok tapasztalatot szerezhettem, ami alapján szívügyemmé vált a szülészet-nőgyógyászat szakterület. Közel három éve dolgozom a rendelőben, ahol segítséget nyújtok a páciensek számára, valamint az orvosok elkötelezett munkájában. Jelenleg szonográfus képzésen veszek részt, ahol magzati és nőgyógyászati ultrahangot tanulok.

SZAKTERÜLET

 • vezető asszisztens
 • baba-mama mozi
 • meddőségi ultrahang vizsgálat

DIPLOMÁK, KÉPZÉSEK

2020    SZIE- Szülészeti-nőgyógyászati szonográfus

2014    SZTE-ETSZK Ápolás és betegellátás- Ápolói szakirány

Vesztergom Janina, PhD

SZAKMAI ÉLETÚT

A sport és az egészséges életmód egész életemet meghatározta. 7 év úszás és 13 év kézilabdázás után az edzőtermek világa kötötte le az érdeklődésemet, ám a mozgást sokáig csak a felhasználói oldaláról ismertem. Bölcsészdoktorként végeztem, és a titulus megszerzéséig vezető, sok ülőmunkát követelő út során egyre fontosabbá vált számomra a stressz levezetésére szolgáló sportmozgások helyes kivitelezése. Ekkor fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy talán edzőként én is tudnék segíteni azokon, akik az ülő életmód és a felgyorsult, rohanó élet áldozataiként szeretnének több, irányított figyelmet fordítani testi egészségükre, ezzel segítve lelkük egészségét is. Sajnos az életem során többször is szembe kellett néznem olyan, az endokrin rendszeremet érintő problémákkal, amelyeknek mind a feldolgozásában, mind a megoldásában kiemelkedő szerepet játszott a sport és az aktív életmód. Mindezek hozzájárultak ahhoz, hogy 12 év bölcsészlét után elvégezzem a személyi edző képzést, majd a korrektív tréneri tanfolyamot is. Korrektív trénerként személyi edzések keretein belül segítek vendégeimnek céljaik elérésében, a sérülések megelőzésében és a fennálló izomegyenlőtlenségek kezelésében.

SZAKTERÜLET

 • személyi edző
 • korrektív tréner

DIPLOMÁK, KÉPZÉSEK

Fitnesz Instruktor – IWI

Személyi Edző – IWI

Korrektív tréner (CES) – IWI

Sporttáplálkozási és táplálék-kiegészítési tanácsadó – IWI

Anglisztika alapszakos bölcsész (angol szakirány) – ELTE

Okleveles anglisztika szakos bölcsész (angol irodalom szakirány) – ELTE

Okleveles néderlandisztika szakos bölcsész – ELTE

Irodalom és kultúratudományok doktora (angol-amerikai irodalom) – ELTE

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
ElfogadomAdatvédelmi tájékoztató

GDPR

 • Adatkezelés

Adatkezelés

Részletes adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatod!